Mobilabonnemang räddar skägget

Det må låta konstigt, men med ett bra mobilabonnemang kan ditt skägg lyftas till nya nivåer. Detta menar mobiljämförelsen Mermobil som tar upp ämnet i en artikel. Resonemanget lyder att de bästa, och mest lättillgängliga, skäggtipsen finns i webbläsaren på din mobil. För att nå dit behöver du ha ett abonnemang med datamängd som inte tar slut efter att ha sett 20 minuter trimningstips på Youtube. Därför kan det vara läge att klicka dig in på Mermobil och läsa mer!

Olika stilar som du hittar i mobilen

En snabbsökning på den engelska versionen av skägg tar oss snabbt in i stridens hetta. Vi hamnar på Gilette.com, världens största tillverkare av raktillbehör, där det finns mängder med tutorials och tips för din rakning. Det finns guider på hur du tar hand om skägget, hur du kan ansa och hur du kan raka. Olika stilar och former presenteras för att ge dig inspiration och information. Kort och gott: mycket skägg!

Tar man sig vidare bland resultaten på mobilen så kommer man snabbt in bland massor av videoklipp på olika skägg. Det är allt från ”best beards of the world” till ”odla skägg dag för dag”. Även där finns nästintill oändligt med skäggentusiaster. Helt klart någonting som Enkarlmedskägg förespråkar.

När det kommer till mitt eget skägg måste jag erkänna att jag faktiskt har legat på latsidan under de senaste månaderna.

Ganska kort och vanligt med andra ord. Jag lovar att bättra mig, och efter att ha gjort min research och skrivit detta inlägg känner jag mig mer beslutsam än någonsin att ta mitt skägg till nästa nivå. Det ska ni få se!

Vad du väljer att göra med ditt skägg är helt upp till dig, men vill du ligga i framkant när det gäller ansiktsbehåring är mobilsurfande vägen att gå. Genom att ta del av filmer, bilder och text kommer du garanterat få mer kunskap och inspiration till din mustasch och/eller skägg. Men kom ihåg att skaffa dig ett billigt abonnemang också!